Friday, January 18, 2013

New Price Everlynn Product

Hi..gud news..now Everlynn has revised the prices..save more!!

Skincare Normal (Trial Set)           RM 125      RM 90 (without multiperfection cream)
Skincare Normal (Trial Set)           RM 125      RM 120 (with multiperfection cream)
Skincare Normal (Big Set)             RM 190      RM 180 (without multiperfection cream)
Skincare Normal (Big Set)             RM 190      RM 210 (with multiperfection cream)
Skincare Acne/Blemish Treatment  RM 140      RM 100
Skincare 3 in 1 set                         RM 95        (maintain)
Collagen Sheet Mask                     RM 13.90   RM 12
Collagen Serum                             RM 130       RM 120
Collagen BB Cream                       RM 55.90   RM 45

for loose item..heres the price

Skincare Normal Cleanser (Trial)                 RM 32.90     RM 32        
Skincare Normal Toner (Trial)                     RM 32.90     RM 32
Skincare Normal Day Solution (Trial)           RM 32.90     RM 32
Skincare Normal Cleanser (Big)                   RM 69.90     RM 60
Skincare Normal Toner (Big)                       RM 69.90     RM 60
Skincare Normal Day Solution (Big)             RM 69.90     RM 60
Skincare Acne/Blemish Treatment Cleanser   RM 70         RM 45
Skincare Acne/Blemish Treatment Cream      RM 75         RM 55
Skincare 3 in 1 Facial Soap                          RM 30
Skincare 3 in 1 Day Cream                           RM 25
Skincare 3 in 1 Night Cream                         RM 40
Multiperfertion Cream                                  RM 35         RM 32
     

Wednesday, January 16, 2013

Everlynn COD in KL is back!!

helooww....i'm  back in KL..now you can COD Everlynn in KL as usual..
by the way,,i have good news..everlynn price is revised to be cheaper!!
i'll update later bout the price..

do contact me if you're interested to buy Everlynn
sms, pm, or whatsapp 0172572405

Friday, November 09, 2012

COD Everlynn di Kuantan

kepada peminat everlynn di kuantan yang ingin mendapatkan skincare di kuantan secara cash on (cod) di kuantan boleh berurusan dgn saya sementara saya bercuti bersalin dan berpantang di kuantan
kepada customer everlynn di kl dan peminat everlynn di negeri2 lain boleh membuat pembelian everlynn melalui pos :)

sms or whatsapp 0172572405 untuk respon yang lebih cepat

Thursday, October 25, 2012

New! Set 3in1 Everlynn

nama pun 3in1 mestila ada 3 item je dalam satu set..set ni ada vit-e soap, day cream and night cream..set ni x mmg perlu toner ye..

set 3in1 ni khas untuk jeragat dan parut..dan dapat membantu mencerahkan kulit dan memulihkan kulit yang kusam..



stok adalah ready stok.harga cuma RM 95/set sms 0172572405 untuk order!

Thursday, October 11, 2012

grab this promotion!!

trial skincare set ada 6 set
skincare set besar ada 2 set
serum ada 3 box

cepat2! rebut 10% off sbelum stok2 ni habis..
pickup at menara HLA, Pavilion, KLCC, Taman Melati or by pos laju and get 10% off for every purchase RM100 and above ;)

promotion period : October only dear ;)

Monday, October 01, 2012

promosi lagi...sempena harijadi :)

jangan lepaskan peluang untuk membeli everlynn skincare dari saya..yg mana rasa everlynn dah nak habis tu bleh cepat2 order kerana sy akan berikan less 10% sempena birthday saya pada bulan 10 ;) jadi cepat2 grab untuk lebih jimat...promosi adalah mengikut terma dan syarat so sms 0172572405 untuk order !

Monday, July 30, 2012

Treatment Set for Acne/Blemish Skin

now treatment set comea with nee packaging! but the price stil same..yeay!

so sape2 yg ada masalah jerawat serius boleh lah cuba set jerawat dari everlynn..sape2 yg ada jerawat pn bleh try treatment cream tu letak pd jerawat.bgn pg mesti kecut jerawat tu

ape yg ada dalam treatment set ni?
ada dua item sahaja cleanser dan cream satu set berharga rm140 untuk loose cleanser beharga rm70 manakala cream beharga rm75 cubalah!

Thursday, July 26, 2012

BB cream everlynn (blemish balm cream)

hi uols..nak bermakeup di pagi raya? nak tutup cela diwajah? jom cuba bb cream dari everlynn yg pastinya sgt2 best! x berminyak muka smooth je bila pakai bb cream ni..x yh pakai compact powder pn dah cantik!

dapatkan bb cream anda hari ini juga!cepat2 sy ada 3 unit sahaja.limited. sms je 0172572405

RM 55.90 aje ;)

Wednesday, July 25, 2012

Apple Fiber Beauty Juice + Collagen

LET YOUR INNER BEAUTY SHINE

 Apple Fiber Beauty JuicE plus Collagen merupakan produk minuman tambahan yang diformulasikan khusus untuk wanita-wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Gabungan buahan dan herba terpilih yang mengandungi khasiat yang sangat tinggi disatukan didalam jus ini dapat memberi manfaat yang sangat baik khusus untuk para wanita masa kini.


Gabungan fiber epal dan psyllium husk yang terkandung didalam jus ini berfungsi menyingkirkan lemak yang tidak diperlukan oleh badan sekaligus membantu menurunkan berat badan, mengurangkan masalah kegemukan, selulit dan perut buncit. Ia juga dapat menyihatkan fungsi usus besar selain membantu menurunkan kadar kolestrol dan gula dalam darah.

Bagi mereka yang arif dan mementingkan kecantikan, kolagen yang terkandung dalam jus ini dapat membantu proses pembentukan kulit dan meningkatkan daya elastis kulit. Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen boleh mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, serta memastikan keanjalan dan kesegaran kulit. Jus ini juga diperkayakan dengan gabungan ekstrak buah-buahan iaitu bilberry, acai berry, delima dan manggis yang bersifat antioksida yang penting dalam melindungi sel badan dan mengurangkan kerosakan pada sel terutamanya akibat serangan radikal bebas.

Antara kandungan lain yang terdapat didalam Apple Fiber Beauty Juice plus Collagen ini ialah pueraria mirifica, mas cotek, habbatussauda, temulawak, halia, madu, stevia, vitamin C dan vitamin E yang mana mempunyai pelbagai khasiat yang menyumbang kepada kesihatan dan kecantikan diri. Antara khasiatnya ialah:

• Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
• Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol.
• Membantu menguatkan imun sistem dalam badan.
• Membantu memulihkan daya ingatan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
• Membantu memantapkan payudara.
• Menghitam dan melebatkan rambut
• Mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah.

Khasiat Fiber Epal
• Membuang lemak yang tidak diperlukan badan.
• Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan.
• Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan.
• Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang
hari.
• Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha.
• Membantu mengempiskan perut yang buncit. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita.

Collagen
• Sebagai anti penuaan yang paling berkesan
• Membekalkan nutrisi kepada kulit, membuat kulit menjadi sihat dan segar bercahaya.
• Sebagai pengganti sel-sel tubuh yang rosak agar kembali normal dan tidak kusam
• Menggantikan sel kulit yang rosak dan mati
• Membuat kulit jadi kenyal, kencang, montok dan kembali seperti kulit bayi

Khasiat Acai Berry
• Mengandungi antioksida yang tinggi
• Membantu membuang toksin di dalam badan
• Mengandungi kandungan serat dan lemak baik yang bagus untuk kesihatan jantung dan usus
• Mengandungi kandungan omega-3, omega-6 dan omega-9 yang baik untuk menurunkan paras kolesterol tidak baik dan meningkatkan paras kolesterol baik di dalam darah

Khasiat Delima
• Mengandungi antioksida yang tinggi yang mampu mengurangkan risiko kanser
• Menenangkan gangguan perut atau cirit-birit yang disebabkan apa-apa jenis masalah penghadaman
• Melancarkan pengaliran darah dalam badan dan mengurangkan risiko serangan jantung dan strok
• Mengurangkan kandungan gula dalam darah
• Mempunyai sifat antibakteria dan antivirus

Khasiat Psyllium Husk
• Mengatasi sembelit dengan bertindak sebagai pelicir dan membersihkan usus.
• Membantu menurunkan berat badan dengan melambatkan penyerapan karbohidrat, memberi rasa kenyang dan mempercepatkan pengeluaran makanan yang dimakan.
• Membantu menurunkan kolesterol jahat sehingga mencegah penyakit stroke.
• Mengurangi gangguan hemoroid

Khasiat Pueraria Mirifica
• Menstabilkan hormon estrogen.
• Agen anti-penuaan untuk kulit berkedut.
• Menghitamkan rambut beruban dan melebatkan rambut.
• Membantu menambah tenaga dan meningkatkan semangat.
• Membantu memulihkan daya ingatan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
• Membantu memantapkan payudara.

Khasiat Mas Cotek
• Dapat menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan serta awet muda.
• Mengembalikan rahim ke kedudukan asal serta mengecutkan rahim untuk perempuan baru lepas bersalin.
• Merawat sakit paru-paru berair, kencing manis, buasir, darah tinggi, lemah jantung, cirit-birit dan meningkatkan keinginan seks lelaki dan wanita.
• Membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan kaum wanita seperti keputihan dan membantu menambah tenaga.
• Khasiat lain seperti mengeluarkan toksin dalam badan, melancarkan perjalanan darah, membuang kolestrol dan lemak, pemulih tenaga batin, mencantik dan melicinkan kulit

Khasiat Habbatussauda
• Membantu mengeluarkan asid urik dari badan dan mengelakkan dari terkena penyakit gout.
• Dapat mengurangkan pengeluaran bahan "Histamine" dan bahan-bahan yang menyebabkan kejadian alahan (allergic).
• Meningkatkan sistem kekebalan supaya dapat membunuh kuman-kuman (bacteria), virus atau sel-sel barah supaya dapat mengelakkan tubuh dari dijangkiti penyakit-penyakit.
• Dapat mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah.
• Dapat menghasilkan kulit muka yang cerah
• Membantu merawat batuk dan asma, selsema, keguguran rambut, tekanan darah tinggi, masalah untuk tidur, sakit-sakit otot dan sendi, rasa loya dan muntah, mengurangkan kolesterol dan merawat batu karang.

Khasiat Temulawak
• Anti-radang dan anti-hepatotoksik yang sangat berguna untuk melindungi kesihatan hati (radang hati).
• Dapat menurunkan kadar kolestrol dalam darah.
• Dapat merawat buasir, jerawat, cirit-birit dan sembelit.
• Membantu melancarkan haid.
• Bersifat antioksidan yang boleh mencegah kanser.
Khasiat Halia
• Melegakan penghadaman dengan meneutralkan asid dalam perut, merangsang pengeluaran jus penghadaman dan juga membantu memperbaiki otot-otot penghadaman.
• Membantu melancarkan peredaran darah, melegakan masalah kekejangan perut, mengurangkan sakit sendi, sakit otot dan menurunkan kadar kolestrol dalam badan.
• Meredakan masalah selsema dengan memanaskan paru-paru dan perut, mengubati asma dan mengurangkan batuk serta gatal-gatal tekak.

Khasiat Billberry
• Mengandungi antioksida yang tinggi
• Melancarkan pengaliran darah dalam badan
• Melambatkan proses kemunduran macular yang berkaitan dengan usia, rabun malam dan gangguan mata yang berkaitan dengan diabetes
• Membantu pembentukan kolagen
• Membantu sistem penghadaman


Khasiat Manggis
• Kaya dengan Xanthones yang bertindak sebagai antikoksidan
• Membantu memulihkan sistem imunisasi badan
• Membuang toksid dalam badan
• Membuang kolesterol dalam badan
• Mengurang tekanan darah tinggi

Khasiat Madu
• Kaya bahan anti oksidan yang menghalang free radicals daripada bertindak ke atas sel-sel yang boleh menyebabkan kanser
• Sumber tenaga asli bagi tubuh yang terbaik iaitu meningkatkan kekuatan otot dan stamina badan
• Pembunuh kuman daripada jenis bakteria, fungus dan protozoa
• Mampu menyembuh ulser dan luka dengan lebih cepat dan berkesan
• Boleh merawat penyakit mata
• Mampu menjadi antibiotic yang lebih berkesan

RETAIL PRICE : RM158.00

Tuesday, July 24, 2012

ramadan free gift 7 pcs left

cepat2 dptkan free gift dari sy dengan setiap pembelian everlynn slincare set rm 125 above!