Monday, July 23, 2012

Everlynn Beautycare & Everlynn Skincare

salam ramadan semua..sempena ramadan ni pihak everlynn akan melancarkan produk baru di bawah naungan Everlynn Beautycare..produk dibawah naungan Everlynn Beautycare adalah produk kesihatan dan kecantikan badan khas untuk wanita sementara Everlynn Skincare adalah seperti anda semua sedia maklum produk kecantikan kulit muka. Sempena penubuhan Everlynn Beautycare saya mengambil peluang cepat untuk menjadi dealer area KL

jadi anda semua boleh mendapatkan semua barangan kesihatan dan kecantikan Everlynn melalui saya ;)

sebarang pertanyaan bolehlah hubungi sy call atau sms 0172572405

Thursday, July 19, 2012

free gift menanti sempena ramadhan dan syawal

hi uols..ada berita baik kpd anda semua..sape2 yg nk mendapatkan everlynn bolehlah berbuat demikian. Rembat sekarang sbb i ada buat free gift untuk pembelian set trial everlyn rm125 or buy any products everlynn bernilai rm125 above.cepat2 stok free gift x byk ye! limited je untuk 10 org sempena ramadhan dan syawal :)

contact 0172572405 boleh sms or call

Sunday, July 01, 2012

Transformasi Everlynn

Kini pihak pegurusan everlynn sedang sibuk meng'upgrade' produk2 dari pelbagai aspek baik dari segi packaging mahupun kualiti produk

serum dilabel dan concentration collagen ditinggikan 

acne treatment set packaging baru





collagen sheet mask packaging baru

skincare set saiz besar


rangakaian produk everlynn


semua packaging baru akan bermula pada pertengahan julai atau awl ogos..nantikan everlynn di majalah ya! ;)

berminat untuk mencuba produk everlynn sms 0172572405

Sunday, April 01, 2012

Stock Everlynn arrive next week 5th April..postage can be done by Friday!

Hi..sorry to all customer..sbb u'ol terpaksa tunggu stok..stok dah ada minggu depan..urusan pengeposan bermula jumaat mgu depan pada 6hb April ye ;) bolehlah order sekarang!

Tuesday, March 20, 2012

Note penting untuk pengguna Everlynn

Sekiranya anda ingin atau telah menggunakan skincare everlynn..diingatkan supaya tidak mencampur aduk dengan produk2 lain..tidak perlu memakai srub dan sebagainya..ada yang ragu2 mengenai produk everlynn terutama krim malam..anda tidak perlu khuatir kerana produk2 everlynn bebas dari sebarang unsur hyrdoquino,mercury,tretanino dan juga azellic acid..produk ini lulus kkm..jadi mustahil ada barang terlarang ada didalamnya..
kesan perubahan kulit wajah berbeza setiap orang ada yang lambat ada juga yang cepat..tapi perubahan boleh nampak paling lewat dlm masa 3 minggu..selepas dua minggu pemakaian sel2 kulit mati dan tempat2 bermasalah akan gelupas..jgn risau kerana penggelupasan itu sikit sahaja dan gelupas halus sahaja.tidak begitu ketara.tempoh penggelupasan ini hanyalah sementara 3 hari hingga seminggu sahaja dan anda pasti tersenyum setelah melihat kulit wajah selepas itu..namun ada juga pengguna everlynn yang tidak mengalami proses penggelupasan walau sedikit pun..

anda dinasihatkan pakai set everlynn secara lengkap dan konsisten selama 30 hari.tidak perlu mencampur aduk dgn produk2 lain kerana dikhuatiri memberi kesan negatif kepada kulit.. contohnya tidak perlu scrub kulit anda jika memakai everlynn..cukuplah memakai serum dann juga mask dari everlynn untuk tambahan ;)

Thursday, March 15, 2012

Promosi Terkini Everlynn dari Saya

Hi you alls...ape kabar semua?harap2 sihat..saya nak update promosi terkini yang saya tawarkan kepada anda semua..sekarang postage ke semenanjung malaysia, sabah dan sarawak adalah free! promosi ini diberikan kepada semua customer saya..jika anda membeli 2 set atau RM240 above..anda akan medapat free postage dan juga percuma 1 pcs oxygenate collagen mask..boleh share2 or berpakat sgn kawan anda untuk membeli everlynn skincare sekarang!!

Wednesday, February 29, 2012

Announcement!!!

Hi uols..Good News :) Bermula 1 Mac 2012 pihak everlynn telah menurunkan harga skincare set kepada RM120..bukan lagi RM 139.90..Penurunan harga ini dibuat supaya semua wanita dapat membeli set penjagaan wajah terbaik dengan harga mampu milik..jangan lepaskan peluang untuk memiliki set skincare serendah RM120..satu set terdri daripada  deep cleansing foam, deep refreshing toner, day solution, dan multiperfection cream..harga tidak termasuk shipping cost..sekian :)

jadi..jangan ditunggu lagi..dapatkan skincare everlynn sekarang..sms 017-2572405 untuk order atau sebarang pertanyaan

Thursday, February 23, 2012

Cara Menggunakan Skincare Everlynn

mungkin ada yang tertanya tanya atau tidak berapa pasti bagaimana nak menggunakan skincare dengan serum dan mask.bagaimanakah cara yang lebih efektif. Disini saya ingin kongsikan cara-cara pemakaian produk Everlynn yang betul:

1. Cuci muka seperti biasa
2. Apply toner
3. Apply serum  tanpa perlu membilas (jika guna malam hari biarkan serum selama 1 jam sebelum memakai krim malam)
4. Apply Day Solution (malam pon boleh pakai bila keluar)
5. Apply Multiperfection Cream (malam sahaja)

Seeloknya serum dipakai selepas toner pada siang hari sebelum memakai day solution.Sekiranya ingin memakai serum pada malam hari biarkan sejam sebelum memakai krim malam.

Pemakain mask:

Dipakai seminggu sekali selama 30-40 minit. Seeloknya dipakai pada malam hari bersama serum dan biarkan serum meresap dan  kering sebelum memakai mask.Selepas itu bilas dengan air..jika tak mahu bilas pun tak ape sbenarnye..selamat mencuba ;)

Wednesday, February 15, 2012

everlynn skincare with free gift only 10 set left

hi uols..kpd sesiapa yang dah guna everlynn skincare..macamna perubahan kulit?sape yang dah guna je yang tahu kn?sape yang blom beli tu cepat2 dapatkan everlynn skinacare ni ye..tinggal 10 set je lg in stok yang ada free gift sebotol serum dah free postage..after 10 set ni dah habis free gift dah xde yer..sape cepat die dapat..sape2 berminat sms sy 017-2572405

Wednesday, February 08, 2012

Everlynn "Be Young and Beautiful"

Everlynn "Be Young & Beautiful"
dapatkan Everlynn Skincare Set RM 120 anda hari ini contact 017-2572405 untuk membeli ataupun sebarang pertanyaan