Sunday, April 01, 2012

Stock Everlynn arrive next week 5th April..postage can be done by Friday!

Hi..sorry to all customer..sbb u'ol terpaksa tunggu stok..stok dah ada minggu depan..urusan pengeposan bermula jumaat mgu depan pada 6hb April ye ;) bolehlah order sekarang!

Tuesday, March 20, 2012

Note penting untuk pengguna Everlynn

Sekiranya anda ingin atau telah menggunakan skincare everlynn..diingatkan supaya tidak mencampur aduk dengan produk2 lain..tidak perlu memakai srub dan sebagainya..ada yang ragu2 mengenai produk everlynn terutama krim malam..anda tidak perlu khuatir kerana produk2 everlynn bebas dari sebarang unsur hyrdoquino,mercury,tretanino dan juga azellic acid..produk ini lulus kkm..jadi mustahil ada barang terlarang ada didalamnya..
kesan perubahan kulit wajah berbeza setiap orang ada yang lambat ada juga yang cepat..tapi perubahan boleh nampak paling lewat dlm masa 3 minggu..selepas dua minggu pemakaian sel2 kulit mati dan tempat2 bermasalah akan gelupas..jgn risau kerana penggelupasan itu sikit sahaja dan gelupas halus sahaja.tidak begitu ketara.tempoh penggelupasan ini hanyalah sementara 3 hari hingga seminggu sahaja dan anda pasti tersenyum setelah melihat kulit wajah selepas itu..namun ada juga pengguna everlynn yang tidak mengalami proses penggelupasan walau sedikit pun..

anda dinasihatkan pakai set everlynn secara lengkap dan konsisten selama 30 hari.tidak perlu mencampur aduk dgn produk2 lain kerana dikhuatiri memberi kesan negatif kepada kulit.. contohnya tidak perlu scrub kulit anda jika memakai everlynn..cukuplah memakai serum dann juga mask dari everlynn untuk tambahan ;)

Thursday, March 15, 2012

Promosi Terkini Everlynn dari Saya

Hi you alls...ape kabar semua?harap2 sihat..saya nak update promosi terkini yang saya tawarkan kepada anda semua..sekarang postage ke semenanjung malaysia, sabah dan sarawak adalah free! promosi ini diberikan kepada semua customer saya..jika anda membeli 2 set atau RM240 above..anda akan medapat free postage dan juga percuma 1 pcs oxygenate collagen mask..boleh share2 or berpakat sgn kawan anda untuk membeli everlynn skincare sekarang!!

Wednesday, February 29, 2012

Announcement!!!

Hi uols..Good News :) Bermula 1 Mac 2012 pihak everlynn telah menurunkan harga skincare set kepada RM120..bukan lagi RM 139.90..Penurunan harga ini dibuat supaya semua wanita dapat membeli set penjagaan wajah terbaik dengan harga mampu milik..jangan lepaskan peluang untuk memiliki set skincare serendah RM120..satu set terdri daripada  deep cleansing foam, deep refreshing toner, day solution, dan multiperfection cream..harga tidak termasuk shipping cost..sekian :)

jadi..jangan ditunggu lagi..dapatkan skincare everlynn sekarang..sms 017-2572405 untuk order atau sebarang pertanyaan

Thursday, February 23, 2012

Cara Menggunakan Skincare Everlynn

mungkin ada yang tertanya tanya atau tidak berapa pasti bagaimana nak menggunakan skincare dengan serum dan mask.bagaimanakah cara yang lebih efektif. Disini saya ingin kongsikan cara-cara pemakaian produk Everlynn yang betul:

1. Cuci muka seperti biasa
2. Apply toner
3. Apply serum  tanpa perlu membilas (jika guna malam hari biarkan serum selama 1 jam sebelum memakai krim malam)
4. Apply Day Solution (malam pon boleh pakai bila keluar)
5. Apply Multiperfection Cream (malam sahaja)

Seeloknya serum dipakai selepas toner pada siang hari sebelum memakai day solution.Sekiranya ingin memakai serum pada malam hari biarkan sejam sebelum memakai krim malam.

Pemakain mask:

Dipakai seminggu sekali selama 30-40 minit. Seeloknya dipakai pada malam hari bersama serum dan biarkan serum meresap dan  kering sebelum memakai mask.Selepas itu bilas dengan air..jika tak mahu bilas pun tak ape sbenarnye..selamat mencuba ;)

Wednesday, February 15, 2012

everlynn skincare with free gift only 10 set left

hi uols..kpd sesiapa yang dah guna everlynn skincare..macamna perubahan kulit?sape yang dah guna je yang tahu kn?sape yang blom beli tu cepat2 dapatkan everlynn skinacare ni ye..tinggal 10 set je lg in stok yang ada free gift sebotol serum dah free postage..after 10 set ni dah habis free gift dah xde yer..sape cepat die dapat..sape2 berminat sms sy 017-2572405

Wednesday, February 08, 2012

Everlynn "Be Young and Beautiful"

Everlynn "Be Young & Beautiful"
dapatkan Everlynn Skincare Set RM 120 anda hari ini contact 017-2572405 untuk membeli ataupun sebarang pertanyaan

Monday, January 30, 2012

Multi Perfection Cream


Multi Perfection Ceam atau dikenali sebagai krim malam dirumus khas untuk membaiki tisu kulit, mengurangkan kesan pigmentasi dan jeragat, menghilangkan white and black head, dan membuatkan kulit kusam lebih cerah berseri disamping mengekalkan kelembutan dan kelembapan pada kulit. Untuk kesan yang lebih efektif disyorkan menggunakan set lengkap everlynn yang terdiri daripada cleanser, toner, multiperfection cream, dan day solution.

Cara Penggunaan : Disapu ke seluruh wajah pada setiap malam selepas membersihkan wajah dengan cleanser dan toner.Jika pakai serum, sapukan serum dahulu sebelum memakai multiperfection cream.
Tekstur cream yang sgt lembut pada kulit, harum, dan tidak ada sebarang rasa pedih apabila memakainya ;)

MULTI PERFECTION CREAM RETAIL PRICE : RM35.90

dapatkan sekarang...hubungi 0172572405 untuk mendapatkan multi perfection cream anda segera...

Monday, January 09, 2012

Everlynn Mask

Everlynn Oxygenate Collagen Mask




RM 13.90 / pcs



Everlynn Serum

Everlynn Serum ni ada 5 Jenis  :

Oxygenating Serum - increase and moisture level to skin.energizing and strengthen the skin texture,,keep the beautifulness and youthfulness to skin

Puryfying Serum - reduce and clear breakouts and blemishes..calm down oily skin condition

Collagen Serum -  for skin tissue repairing and protection.smooth wrinkles and fine lines,moisturize and enhance elasticity.keep the suppleness and youthfulness to skin

Hydrating Serum - provide the moisturizing factors to skin.increase and keep the content of water in the skin.rehydrating and softening the skin

Lightening Serum - effectively lighten dark, dull and uneven skin tone..help clear skin spots


1 box ada 8 botol
1 botol boleh gune 4-5 kali


1 box of SERUM

PRICE : RM 120/ box
boleh beli secara loose
RM 18/bottle



Direction of use: touch the serum with your clean finger 3-4 spots at your forehead. Apply gently upwards to all your face. Can be use before the Night repair cream. (Means bleh pkai waktu mlm before nak tido. bgn pagi muke akn terase smooth je n of cos it repairs ur skin as well) Sesuai for all skin types and for age 18 and above..no side effect as it has no chemical..it is essence..;)

TESTIMONI CUSTOMER YANG TELAH MENGGUNAKAN EVERLYNN SERUM






kredit to Everlynn Stokis Kuala Lumpur & kisahlina
more testimonial at Ladies Stuff page