Wednesday, February 13, 2013

Rahsia Kulit Lebih Halus dan Licin Semulajadi

Jika anda dikurniakan jenis kulit muka yang liang porinya kecil..anda sgt bertuah..liang pori kecil jerawat pun susah nk naik..bagi yg liang pori terbuka..agak besar..jgn risau..boleh cuba pakai collagen serum dari everlynn nih..

Everlynn Collagen Serum
saya pun jenis liang pori besar..so mudahlah tersumbat dgn minyak..bila dah tersumbat..mestilah ade blackhead kan?so kene cari solution untuk kecilkan dan haluskan kulit sket skurang kurangnya kulit nmpak lebih bersih..dulu kulit saya pun liang pori besar..skarang dah ok sket ;)

antara fungsi collagen serum ni :

membantu mempercepatkan proses pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif
membantu mengalakan pembentukan semula kolagen dan meningkatkan elastisiti & keanjalan kulit
membantu memudarkan tompok kulit gelap & pigmentasi
mengurangkan garis halus penuaan dan kedutan
mengekalkan kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit
menyerikan kulit wajah dan tiada lagi masalah kulit kusam

bila sapu kat muka..sekejap je kering..sebab molekul serum lebih kecil..dia x sama mcm moisturiser yang mana molekulnya lebih besar..serum ni menyerap ke dalam kulit dengan pantas

so sesiapa yang berminat bleh sms or whatsapp 0172572405

Sunday, February 10, 2013

sms untuk urusan lebih cepat

kpd pelanggan yg disayangi sekalian..jika anda pm kat facebook atau whatsap tetapi tiada respon..sila sms untuk reply yg lebih cepat..

sbb kdg2 tnet x brapa ok..(-_-)

set 3 in 1

set 3in1 adalah set ringkas yang terdiri dari vit soap, day cream dan nite cream..set ini tiada toner...dapatkan set ringkas ini dgn harga rm 95 only
set ini seswai untuk menghilangkan jeragat parut2 dan noda2 hitam..juga untuk mencerahkan kulit..
set 3in1 with vit e (yellow) soap seswai untuk kering
set 3in1 with vit c (green) soap untuk kulit berminyak
sms pm me or whatsapp 0172572405