Thursday, October 25, 2012

New! Set 3in1 Everlynn

nama pun 3in1 mestila ada 3 item je dalam satu set..set ni ada vit-e soap, day cream and night cream..set ni x mmg perlu toner ye..

set 3in1 ni khas untuk jeragat dan parut..dan dapat membantu mencerahkan kulit dan memulihkan kulit yang kusam..



stok adalah ready stok.harga cuma RM 95/set sms 0172572405 untuk order!

Thursday, October 11, 2012

grab this promotion!!

trial skincare set ada 6 set
skincare set besar ada 2 set
serum ada 3 box

cepat2! rebut 10% off sbelum stok2 ni habis..
pickup at menara HLA, Pavilion, KLCC, Taman Melati or by pos laju and get 10% off for every purchase RM100 and above ;)

promotion period : October only dear ;)

Monday, October 01, 2012

promosi lagi...sempena harijadi :)

jangan lepaskan peluang untuk membeli everlynn skincare dari saya..yg mana rasa everlynn dah nak habis tu bleh cepat2 order kerana sy akan berikan less 10% sempena birthday saya pada bulan 10 ;) jadi cepat2 grab untuk lebih jimat...promosi adalah mengikut terma dan syarat so sms 0172572405 untuk order !