Wednesday, February 29, 2012

Announcement!!!

Hi uols..Good News :) Bermula 1 Mac 2012 pihak everlynn telah menurunkan harga skincare set kepada RM120..bukan lagi RM 139.90..Penurunan harga ini dibuat supaya semua wanita dapat membeli set penjagaan wajah terbaik dengan harga mampu milik..jangan lepaskan peluang untuk memiliki set skincare serendah RM120..satu set terdri daripada  deep cleansing foam, deep refreshing toner, day solution, dan multiperfection cream..harga tidak termasuk shipping cost..sekian :)

jadi..jangan ditunggu lagi..dapatkan skincare everlynn sekarang..sms 017-2572405 untuk order atau sebarang pertanyaan

Thursday, February 23, 2012

Cara Menggunakan Skincare Everlynn

mungkin ada yang tertanya tanya atau tidak berapa pasti bagaimana nak menggunakan skincare dengan serum dan mask.bagaimanakah cara yang lebih efektif. Disini saya ingin kongsikan cara-cara pemakaian produk Everlynn yang betul:

1. Cuci muka seperti biasa
2. Apply toner
3. Apply serum  tanpa perlu membilas (jika guna malam hari biarkan serum selama 1 jam sebelum memakai krim malam)
4. Apply Day Solution (malam pon boleh pakai bila keluar)
5. Apply Multiperfection Cream (malam sahaja)

Seeloknya serum dipakai selepas toner pada siang hari sebelum memakai day solution.Sekiranya ingin memakai serum pada malam hari biarkan sejam sebelum memakai krim malam.

Pemakain mask:

Dipakai seminggu sekali selama 30-40 minit. Seeloknya dipakai pada malam hari bersama serum dan biarkan serum meresap dan  kering sebelum memakai mask.Selepas itu bilas dengan air..jika tak mahu bilas pun tak ape sbenarnye..selamat mencuba ;)

Wednesday, February 15, 2012

everlynn skincare with free gift only 10 set left

hi uols..kpd sesiapa yang dah guna everlynn skincare..macamna perubahan kulit?sape yang dah guna je yang tahu kn?sape yang blom beli tu cepat2 dapatkan everlynn skinacare ni ye..tinggal 10 set je lg in stok yang ada free gift sebotol serum dah free postage..after 10 set ni dah habis free gift dah xde yer..sape cepat die dapat..sape2 berminat sms sy 017-2572405

Wednesday, February 08, 2012

Everlynn "Be Young and Beautiful"

Everlynn "Be Young & Beautiful"
dapatkan Everlynn Skincare Set RM 120 anda hari ini contact 017-2572405 untuk membeli ataupun sebarang pertanyaan