Monday, January 30, 2012

Multi Perfection Cream


Multi Perfection Ceam atau dikenali sebagai krim malam dirumus khas untuk membaiki tisu kulit, mengurangkan kesan pigmentasi dan jeragat, menghilangkan white and black head, dan membuatkan kulit kusam lebih cerah berseri disamping mengekalkan kelembutan dan kelembapan pada kulit. Untuk kesan yang lebih efektif disyorkan menggunakan set lengkap everlynn yang terdiri daripada cleanser, toner, multiperfection cream, dan day solution.

Cara Penggunaan : Disapu ke seluruh wajah pada setiap malam selepas membersihkan wajah dengan cleanser dan toner.Jika pakai serum, sapukan serum dahulu sebelum memakai multiperfection cream.
Tekstur cream yang sgt lembut pada kulit, harum, dan tidak ada sebarang rasa pedih apabila memakainya ;)

MULTI PERFECTION CREAM RETAIL PRICE : RM35.90

dapatkan sekarang...hubungi 0172572405 untuk mendapatkan multi perfection cream anda segera...

Monday, January 09, 2012

Everlynn Mask

Everlynn Oxygenate Collagen Mask




RM 13.90 / pcs



Everlynn Serum

Everlynn Serum ni ada 5 Jenis  :

Oxygenating Serum - increase and moisture level to skin.energizing and strengthen the skin texture,,keep the beautifulness and youthfulness to skin

Puryfying Serum - reduce and clear breakouts and blemishes..calm down oily skin condition

Collagen Serum -  for skin tissue repairing and protection.smooth wrinkles and fine lines,moisturize and enhance elasticity.keep the suppleness and youthfulness to skin

Hydrating Serum - provide the moisturizing factors to skin.increase and keep the content of water in the skin.rehydrating and softening the skin

Lightening Serum - effectively lighten dark, dull and uneven skin tone..help clear skin spots


1 box ada 8 botol
1 botol boleh gune 4-5 kali


1 box of SERUM

PRICE : RM 120/ box
boleh beli secara loose
RM 18/bottle



Direction of use: touch the serum with your clean finger 3-4 spots at your forehead. Apply gently upwards to all your face. Can be use before the Night repair cream. (Means bleh pkai waktu mlm before nak tido. bgn pagi muke akn terase smooth je n of cos it repairs ur skin as well) Sesuai for all skin types and for age 18 and above..no side effect as it has no chemical..it is essence..;)

TESTIMONI CUSTOMER YANG TELAH MENGGUNAKAN EVERLYNN SERUM






kredit to Everlynn Stokis Kuala Lumpur & kisahlina
more testimonial at Ladies Stuff page


Everlynn Products & Background

Everlynn is a new product from Ladies Stuff Enterprise :

1. Everylnn Skincare
2. Everlynn Serum
3. Everlynn Mask

These product formulated from France..where the ingredients are safe from plants and fruits extract. They're HALAL and certified by KKM..People! dont hesitate to contact 0172572405 for info

Everlynn Background
Rasanya ramai dah tahu mengenai Everlynn melalui blog kisahlina.Beliau merupakan distributor tunggal product Everlynn. Sila like page facebok beliau LADIES STUFF untuk mengetahui lebih lanjut mengenai everlynn dan mendapatkan testimonial pengguna Everlynn boleh layari http://www.everlynn.blogspot.com/

Intoducing Everlynn

Masih tercari-cari produk penjagaan kulit wajah..Everlynn adalah penyelesaiannya.Tak rugi untuk anda mencuba, produk yang dirumus khas dari ekstrak tumbuhan/buah-buahan semulajadi dari France kini mula mendapat tempat di hati followers http://www.kisahlina.blogspot.com/ Produk penjagaan awalan ini sesuai untuk diguna pakai oleh semua lapisan pengguna dari usia 17 tahun ke atas.Untuk mengetahui info selanjutnya mengenai produk ini bolehla klik di link : EVERLYNN


The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out and infuses all our products with superfruits/plants from FRANCE as well as super high levels of vitamins & nutrients.

Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. EVERLYNN products are based on sound scientific research, and are formulated with the extracts of plants, fruits & active ingredients designed to help you achieve healthy looking and feeling skin.

If you are looking to avoid surgery or injections with toxins like Botox, select your skin care program from EVERLYNN. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are so sure our products will help you achieve the healthy & glowing skin.

No more expensive Botox injections, plastic surgery, or lasers. A EVERLYNN products that can make you look glowing,youthful skin and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 day.

So dont wait..try first and you'll know the differences