Friday, November 09, 2012

COD Everlynn di Kuantan

kepada peminat everlynn di kuantan yang ingin mendapatkan skincare di kuantan secara cash on (cod) di kuantan boleh berurusan dgn saya sementara saya bercuti bersalin dan berpantang di kuantan
kepada customer everlynn di kl dan peminat everlynn di negeri2 lain boleh membuat pembelian everlynn melalui pos :)

sms or whatsapp 0172572405 untuk respon yang lebih cepat

Thursday, October 25, 2012

New! Set 3in1 Everlynn

nama pun 3in1 mestila ada 3 item je dalam satu set..set ni ada vit-e soap, day cream and night cream..set ni x mmg perlu toner ye..

set 3in1 ni khas untuk jeragat dan parut..dan dapat membantu mencerahkan kulit dan memulihkan kulit yang kusam..



stok adalah ready stok.harga cuma RM 95/set sms 0172572405 untuk order!

Thursday, October 11, 2012

grab this promotion!!

trial skincare set ada 6 set
skincare set besar ada 2 set
serum ada 3 box

cepat2! rebut 10% off sbelum stok2 ni habis..
pickup at menara HLA, Pavilion, KLCC, Taman Melati or by pos laju and get 10% off for every purchase RM100 and above ;)

promotion period : October only dear ;)

Monday, October 01, 2012

promosi lagi...sempena harijadi :)

jangan lepaskan peluang untuk membeli everlynn skincare dari saya..yg mana rasa everlynn dah nak habis tu bleh cepat2 order kerana sy akan berikan less 10% sempena birthday saya pada bulan 10 ;) jadi cepat2 grab untuk lebih jimat...promosi adalah mengikut terma dan syarat so sms 0172572405 untuk order !

Monday, July 30, 2012

Treatment Set for Acne/Blemish Skin

now treatment set comea with nee packaging! but the price stil same..yeay!

so sape2 yg ada masalah jerawat serius boleh lah cuba set jerawat dari everlynn..sape2 yg ada jerawat pn bleh try treatment cream tu letak pd jerawat.bgn pg mesti kecut jerawat tu

ape yg ada dalam treatment set ni?
ada dua item sahaja cleanser dan cream satu set berharga rm140 untuk loose cleanser beharga rm70 manakala cream beharga rm75 cubalah!

Thursday, July 26, 2012

BB cream everlynn (blemish balm cream)

hi uols..nak bermakeup di pagi raya? nak tutup cela diwajah? jom cuba bb cream dari everlynn yg pastinya sgt2 best! x berminyak muka smooth je bila pakai bb cream ni..x yh pakai compact powder pn dah cantik!

dapatkan bb cream anda hari ini juga!cepat2 sy ada 3 unit sahaja.limited. sms je 0172572405

RM 55.90 aje ;)

Wednesday, July 25, 2012

Apple Fiber Beauty Juice + Collagen

LET YOUR INNER BEAUTY SHINE

 Apple Fiber Beauty JuicE plus Collagen merupakan produk minuman tambahan yang diformulasikan khusus untuk wanita-wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Gabungan buahan dan herba terpilih yang mengandungi khasiat yang sangat tinggi disatukan didalam jus ini dapat memberi manfaat yang sangat baik khusus untuk para wanita masa kini.


Gabungan fiber epal dan psyllium husk yang terkandung didalam jus ini berfungsi menyingkirkan lemak yang tidak diperlukan oleh badan sekaligus membantu menurunkan berat badan, mengurangkan masalah kegemukan, selulit dan perut buncit. Ia juga dapat menyihatkan fungsi usus besar selain membantu menurunkan kadar kolestrol dan gula dalam darah.

Bagi mereka yang arif dan mementingkan kecantikan, kolagen yang terkandung dalam jus ini dapat membantu proses pembentukan kulit dan meningkatkan daya elastis kulit. Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen boleh mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, serta memastikan keanjalan dan kesegaran kulit. Jus ini juga diperkayakan dengan gabungan ekstrak buah-buahan iaitu bilberry, acai berry, delima dan manggis yang bersifat antioksida yang penting dalam melindungi sel badan dan mengurangkan kerosakan pada sel terutamanya akibat serangan radikal bebas.

Antara kandungan lain yang terdapat didalam Apple Fiber Beauty Juice plus Collagen ini ialah pueraria mirifica, mas cotek, habbatussauda, temulawak, halia, madu, stevia, vitamin C dan vitamin E yang mana mempunyai pelbagai khasiat yang menyumbang kepada kesihatan dan kecantikan diri. Antara khasiatnya ialah:

• Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
• Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol.
• Membantu menguatkan imun sistem dalam badan.
• Membantu memulihkan daya ingatan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
• Membantu memantapkan payudara.
• Menghitam dan melebatkan rambut
• Mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah.

Khasiat Fiber Epal
• Membuang lemak yang tidak diperlukan badan.
• Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan.
• Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan.
• Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang
hari.
• Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha.
• Membantu mengempiskan perut yang buncit. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita.

Collagen
• Sebagai anti penuaan yang paling berkesan
• Membekalkan nutrisi kepada kulit, membuat kulit menjadi sihat dan segar bercahaya.
• Sebagai pengganti sel-sel tubuh yang rosak agar kembali normal dan tidak kusam
• Menggantikan sel kulit yang rosak dan mati
• Membuat kulit jadi kenyal, kencang, montok dan kembali seperti kulit bayi

Khasiat Acai Berry
• Mengandungi antioksida yang tinggi
• Membantu membuang toksin di dalam badan
• Mengandungi kandungan serat dan lemak baik yang bagus untuk kesihatan jantung dan usus
• Mengandungi kandungan omega-3, omega-6 dan omega-9 yang baik untuk menurunkan paras kolesterol tidak baik dan meningkatkan paras kolesterol baik di dalam darah

Khasiat Delima
• Mengandungi antioksida yang tinggi yang mampu mengurangkan risiko kanser
• Menenangkan gangguan perut atau cirit-birit yang disebabkan apa-apa jenis masalah penghadaman
• Melancarkan pengaliran darah dalam badan dan mengurangkan risiko serangan jantung dan strok
• Mengurangkan kandungan gula dalam darah
• Mempunyai sifat antibakteria dan antivirus

Khasiat Psyllium Husk
• Mengatasi sembelit dengan bertindak sebagai pelicir dan membersihkan usus.
• Membantu menurunkan berat badan dengan melambatkan penyerapan karbohidrat, memberi rasa kenyang dan mempercepatkan pengeluaran makanan yang dimakan.
• Membantu menurunkan kolesterol jahat sehingga mencegah penyakit stroke.
• Mengurangi gangguan hemoroid

Khasiat Pueraria Mirifica
• Menstabilkan hormon estrogen.
• Agen anti-penuaan untuk kulit berkedut.
• Menghitamkan rambut beruban dan melebatkan rambut.
• Membantu menambah tenaga dan meningkatkan semangat.
• Membantu memulihkan daya ingatan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
• Membantu memantapkan payudara.

Khasiat Mas Cotek
• Dapat menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan serta awet muda.
• Mengembalikan rahim ke kedudukan asal serta mengecutkan rahim untuk perempuan baru lepas bersalin.
• Merawat sakit paru-paru berair, kencing manis, buasir, darah tinggi, lemah jantung, cirit-birit dan meningkatkan keinginan seks lelaki dan wanita.
• Membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan kaum wanita seperti keputihan dan membantu menambah tenaga.
• Khasiat lain seperti mengeluarkan toksin dalam badan, melancarkan perjalanan darah, membuang kolestrol dan lemak, pemulih tenaga batin, mencantik dan melicinkan kulit

Khasiat Habbatussauda
• Membantu mengeluarkan asid urik dari badan dan mengelakkan dari terkena penyakit gout.
• Dapat mengurangkan pengeluaran bahan "Histamine" dan bahan-bahan yang menyebabkan kejadian alahan (allergic).
• Meningkatkan sistem kekebalan supaya dapat membunuh kuman-kuman (bacteria), virus atau sel-sel barah supaya dapat mengelakkan tubuh dari dijangkiti penyakit-penyakit.
• Dapat mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah.
• Dapat menghasilkan kulit muka yang cerah
• Membantu merawat batuk dan asma, selsema, keguguran rambut, tekanan darah tinggi, masalah untuk tidur, sakit-sakit otot dan sendi, rasa loya dan muntah, mengurangkan kolesterol dan merawat batu karang.

Khasiat Temulawak
• Anti-radang dan anti-hepatotoksik yang sangat berguna untuk melindungi kesihatan hati (radang hati).
• Dapat menurunkan kadar kolestrol dalam darah.
• Dapat merawat buasir, jerawat, cirit-birit dan sembelit.
• Membantu melancarkan haid.
• Bersifat antioksidan yang boleh mencegah kanser.
Khasiat Halia
• Melegakan penghadaman dengan meneutralkan asid dalam perut, merangsang pengeluaran jus penghadaman dan juga membantu memperbaiki otot-otot penghadaman.
• Membantu melancarkan peredaran darah, melegakan masalah kekejangan perut, mengurangkan sakit sendi, sakit otot dan menurunkan kadar kolestrol dalam badan.
• Meredakan masalah selsema dengan memanaskan paru-paru dan perut, mengubati asma dan mengurangkan batuk serta gatal-gatal tekak.

Khasiat Billberry
• Mengandungi antioksida yang tinggi
• Melancarkan pengaliran darah dalam badan
• Melambatkan proses kemunduran macular yang berkaitan dengan usia, rabun malam dan gangguan mata yang berkaitan dengan diabetes
• Membantu pembentukan kolagen
• Membantu sistem penghadaman


Khasiat Manggis
• Kaya dengan Xanthones yang bertindak sebagai antikoksidan
• Membantu memulihkan sistem imunisasi badan
• Membuang toksid dalam badan
• Membuang kolesterol dalam badan
• Mengurang tekanan darah tinggi

Khasiat Madu
• Kaya bahan anti oksidan yang menghalang free radicals daripada bertindak ke atas sel-sel yang boleh menyebabkan kanser
• Sumber tenaga asli bagi tubuh yang terbaik iaitu meningkatkan kekuatan otot dan stamina badan
• Pembunuh kuman daripada jenis bakteria, fungus dan protozoa
• Mampu menyembuh ulser dan luka dengan lebih cepat dan berkesan
• Boleh merawat penyakit mata
• Mampu menjadi antibiotic yang lebih berkesan

RETAIL PRICE : RM158.00

Tuesday, July 24, 2012

ramadan free gift 7 pcs left

cepat2 dptkan free gift dari sy dengan setiap pembelian everlynn slincare set rm 125 above!

Monday, July 23, 2012

Everlynn Trial Set RM90 & RM125

everlynn trial set kini hanya rm90 mengandungi 3 item sahaja iaitu cleanser, toner, dan day solution

manakala krim malam iaitu multiperfection cream dijual berasingan rm35. everlynn trial set dgn krim malam dijual dgn harga rm125.

bagi mereka yang tidak mengambil krim malam bolehlah menggantikan krim malam dgn collagen serum untuk dipakai pada waktu malam. untuk mengetahui yang mana sesuai dgn anda bolehlah sms sy 0172572405

Everlynn Beautycare & Everlynn Skincare

salam ramadan semua..sempena ramadan ni pihak everlynn akan melancarkan produk baru di bawah naungan Everlynn Beautycare..produk dibawah naungan Everlynn Beautycare adalah produk kesihatan dan kecantikan badan khas untuk wanita sementara Everlynn Skincare adalah seperti anda semua sedia maklum produk kecantikan kulit muka. Sempena penubuhan Everlynn Beautycare saya mengambil peluang cepat untuk menjadi dealer area KL

jadi anda semua boleh mendapatkan semua barangan kesihatan dan kecantikan Everlynn melalui saya ;)

sebarang pertanyaan bolehlah hubungi sy call atau sms 0172572405

Thursday, July 19, 2012

free gift menanti sempena ramadhan dan syawal

hi uols..ada berita baik kpd anda semua..sape2 yg nk mendapatkan everlynn bolehlah berbuat demikian. Rembat sekarang sbb i ada buat free gift untuk pembelian set trial everlyn rm125 or buy any products everlynn bernilai rm125 above.cepat2 stok free gift x byk ye! limited je untuk 10 org sempena ramadhan dan syawal :)

contact 0172572405 boleh sms or call

Sunday, July 01, 2012

Transformasi Everlynn

Kini pihak pegurusan everlynn sedang sibuk meng'upgrade' produk2 dari pelbagai aspek baik dari segi packaging mahupun kualiti produk

serum dilabel dan concentration collagen ditinggikan 

acne treatment set packaging baru





collagen sheet mask packaging baru

skincare set saiz besar


rangakaian produk everlynn


semua packaging baru akan bermula pada pertengahan julai atau awl ogos..nantikan everlynn di majalah ya! ;)

berminat untuk mencuba produk everlynn sms 0172572405

Sunday, April 01, 2012

Stock Everlynn arrive next week 5th April..postage can be done by Friday!

Hi..sorry to all customer..sbb u'ol terpaksa tunggu stok..stok dah ada minggu depan..urusan pengeposan bermula jumaat mgu depan pada 6hb April ye ;) bolehlah order sekarang!

Tuesday, March 20, 2012

Note penting untuk pengguna Everlynn

Sekiranya anda ingin atau telah menggunakan skincare everlynn..diingatkan supaya tidak mencampur aduk dengan produk2 lain..tidak perlu memakai srub dan sebagainya..ada yang ragu2 mengenai produk everlynn terutama krim malam..anda tidak perlu khuatir kerana produk2 everlynn bebas dari sebarang unsur hyrdoquino,mercury,tretanino dan juga azellic acid..produk ini lulus kkm..jadi mustahil ada barang terlarang ada didalamnya..
kesan perubahan kulit wajah berbeza setiap orang ada yang lambat ada juga yang cepat..tapi perubahan boleh nampak paling lewat dlm masa 3 minggu..selepas dua minggu pemakaian sel2 kulit mati dan tempat2 bermasalah akan gelupas..jgn risau kerana penggelupasan itu sikit sahaja dan gelupas halus sahaja.tidak begitu ketara.tempoh penggelupasan ini hanyalah sementara 3 hari hingga seminggu sahaja dan anda pasti tersenyum setelah melihat kulit wajah selepas itu..namun ada juga pengguna everlynn yang tidak mengalami proses penggelupasan walau sedikit pun..

anda dinasihatkan pakai set everlynn secara lengkap dan konsisten selama 30 hari.tidak perlu mencampur aduk dgn produk2 lain kerana dikhuatiri memberi kesan negatif kepada kulit.. contohnya tidak perlu scrub kulit anda jika memakai everlynn..cukuplah memakai serum dann juga mask dari everlynn untuk tambahan ;)

Thursday, March 15, 2012

Promosi Terkini Everlynn dari Saya

Hi you alls...ape kabar semua?harap2 sihat..saya nak update promosi terkini yang saya tawarkan kepada anda semua..sekarang postage ke semenanjung malaysia, sabah dan sarawak adalah free! promosi ini diberikan kepada semua customer saya..jika anda membeli 2 set atau RM240 above..anda akan medapat free postage dan juga percuma 1 pcs oxygenate collagen mask..boleh share2 or berpakat sgn kawan anda untuk membeli everlynn skincare sekarang!!

Wednesday, February 29, 2012

Announcement!!!

Hi uols..Good News :) Bermula 1 Mac 2012 pihak everlynn telah menurunkan harga skincare set kepada RM120..bukan lagi RM 139.90..Penurunan harga ini dibuat supaya semua wanita dapat membeli set penjagaan wajah terbaik dengan harga mampu milik..jangan lepaskan peluang untuk memiliki set skincare serendah RM120..satu set terdri daripada  deep cleansing foam, deep refreshing toner, day solution, dan multiperfection cream..harga tidak termasuk shipping cost..sekian :)

jadi..jangan ditunggu lagi..dapatkan skincare everlynn sekarang..sms 017-2572405 untuk order atau sebarang pertanyaan

Thursday, February 23, 2012

Cara Menggunakan Skincare Everlynn

mungkin ada yang tertanya tanya atau tidak berapa pasti bagaimana nak menggunakan skincare dengan serum dan mask.bagaimanakah cara yang lebih efektif. Disini saya ingin kongsikan cara-cara pemakaian produk Everlynn yang betul:

1. Cuci muka seperti biasa
2. Apply toner
3. Apply serum  tanpa perlu membilas (jika guna malam hari biarkan serum selama 1 jam sebelum memakai krim malam)
4. Apply Day Solution (malam pon boleh pakai bila keluar)
5. Apply Multiperfection Cream (malam sahaja)

Seeloknya serum dipakai selepas toner pada siang hari sebelum memakai day solution.Sekiranya ingin memakai serum pada malam hari biarkan sejam sebelum memakai krim malam.

Pemakain mask:

Dipakai seminggu sekali selama 30-40 minit. Seeloknya dipakai pada malam hari bersama serum dan biarkan serum meresap dan  kering sebelum memakai mask.Selepas itu bilas dengan air..jika tak mahu bilas pun tak ape sbenarnye..selamat mencuba ;)

Wednesday, February 15, 2012

everlynn skincare with free gift only 10 set left

hi uols..kpd sesiapa yang dah guna everlynn skincare..macamna perubahan kulit?sape yang dah guna je yang tahu kn?sape yang blom beli tu cepat2 dapatkan everlynn skinacare ni ye..tinggal 10 set je lg in stok yang ada free gift sebotol serum dah free postage..after 10 set ni dah habis free gift dah xde yer..sape cepat die dapat..sape2 berminat sms sy 017-2572405

Wednesday, February 08, 2012

Everlynn "Be Young and Beautiful"

Everlynn "Be Young & Beautiful"
dapatkan Everlynn Skincare Set RM 120 anda hari ini contact 017-2572405 untuk membeli ataupun sebarang pertanyaan

Monday, January 30, 2012

Multi Perfection Cream


Multi Perfection Ceam atau dikenali sebagai krim malam dirumus khas untuk membaiki tisu kulit, mengurangkan kesan pigmentasi dan jeragat, menghilangkan white and black head, dan membuatkan kulit kusam lebih cerah berseri disamping mengekalkan kelembutan dan kelembapan pada kulit. Untuk kesan yang lebih efektif disyorkan menggunakan set lengkap everlynn yang terdiri daripada cleanser, toner, multiperfection cream, dan day solution.

Cara Penggunaan : Disapu ke seluruh wajah pada setiap malam selepas membersihkan wajah dengan cleanser dan toner.Jika pakai serum, sapukan serum dahulu sebelum memakai multiperfection cream.
Tekstur cream yang sgt lembut pada kulit, harum, dan tidak ada sebarang rasa pedih apabila memakainya ;)

MULTI PERFECTION CREAM RETAIL PRICE : RM35.90

dapatkan sekarang...hubungi 0172572405 untuk mendapatkan multi perfection cream anda segera...

Monday, January 09, 2012

Everlynn Mask

Everlynn Oxygenate Collagen Mask




RM 13.90 / pcs



Everlynn Serum

Everlynn Serum ni ada 5 Jenis  :

Oxygenating Serum - increase and moisture level to skin.energizing and strengthen the skin texture,,keep the beautifulness and youthfulness to skin

Puryfying Serum - reduce and clear breakouts and blemishes..calm down oily skin condition

Collagen Serum -  for skin tissue repairing and protection.smooth wrinkles and fine lines,moisturize and enhance elasticity.keep the suppleness and youthfulness to skin

Hydrating Serum - provide the moisturizing factors to skin.increase and keep the content of water in the skin.rehydrating and softening the skin

Lightening Serum - effectively lighten dark, dull and uneven skin tone..help clear skin spots


1 box ada 8 botol
1 botol boleh gune 4-5 kali


1 box of SERUM

PRICE : RM 120/ box
boleh beli secara loose
RM 18/bottle



Direction of use: touch the serum with your clean finger 3-4 spots at your forehead. Apply gently upwards to all your face. Can be use before the Night repair cream. (Means bleh pkai waktu mlm before nak tido. bgn pagi muke akn terase smooth je n of cos it repairs ur skin as well) Sesuai for all skin types and for age 18 and above..no side effect as it has no chemical..it is essence..;)

TESTIMONI CUSTOMER YANG TELAH MENGGUNAKAN EVERLYNN SERUM






kredit to Everlynn Stokis Kuala Lumpur & kisahlina
more testimonial at Ladies Stuff page


Everlynn Products & Background

Everlynn is a new product from Ladies Stuff Enterprise :

1. Everylnn Skincare
2. Everlynn Serum
3. Everlynn Mask

These product formulated from France..where the ingredients are safe from plants and fruits extract. They're HALAL and certified by KKM..People! dont hesitate to contact 0172572405 for info

Everlynn Background
Rasanya ramai dah tahu mengenai Everlynn melalui blog kisahlina.Beliau merupakan distributor tunggal product Everlynn. Sila like page facebok beliau LADIES STUFF untuk mengetahui lebih lanjut mengenai everlynn dan mendapatkan testimonial pengguna Everlynn boleh layari http://www.everlynn.blogspot.com/

Intoducing Everlynn

Masih tercari-cari produk penjagaan kulit wajah..Everlynn adalah penyelesaiannya.Tak rugi untuk anda mencuba, produk yang dirumus khas dari ekstrak tumbuhan/buah-buahan semulajadi dari France kini mula mendapat tempat di hati followers http://www.kisahlina.blogspot.com/ Produk penjagaan awalan ini sesuai untuk diguna pakai oleh semua lapisan pengguna dari usia 17 tahun ke atas.Untuk mengetahui info selanjutnya mengenai produk ini bolehla klik di link : EVERLYNN


The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out and infuses all our products with superfruits/plants from FRANCE as well as super high levels of vitamins & nutrients.

Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. EVERLYNN products are based on sound scientific research, and are formulated with the extracts of plants, fruits & active ingredients designed to help you achieve healthy looking and feeling skin.

If you are looking to avoid surgery or injections with toxins like Botox, select your skin care program from EVERLYNN. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are so sure our products will help you achieve the healthy & glowing skin.

No more expensive Botox injections, plastic surgery, or lasers. A EVERLYNN products that can make you look glowing,youthful skin and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 day.

So dont wait..try first and you'll know the differences