Thursday, April 04, 2013

Virgin Coconut Oil (VCO) beli 3 kotak free postage

Minyak Kelapa Dara atau Virgin Coconut Oil adalah "minyak yang paling menyihatkan", bebas dari kolesterol serta tidak mempunyai kesan sampingan dan sesuai untuk semua peringkat umur.
Minyak kelapa dara kaya dengan asid laurik yang membantu mencegah jangkitan kuman seperti virus, bakteria dan protozoa di dalam tubuh kita. Ia mempunyai banyak manfaat seperti untuk rawatan rambut dan kulit, meningkatkan sistem imun tubuh, mengawal kolesterol, membantu sistem pencernaan dan metabolisma badan serta banyak lagi khasiat penting untuk membantu kesihatan tubuh kita.




Kelebihan Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil)
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari
  • Kesuburan
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
Harga : RM 40
sms or whatsapp 0172572405

Monday, April 01, 2013

Promo 5% discount

Everlynn Dealer KL memgadakan promosi beli RM120 dan keatas 5% off..jadi ape lagi..sementara ada promosi ni boleh lah beli skincare everlynn nih..nak tau yg mana untuk kulit anda sms whatsapp 0172572405

Wednesday, February 13, 2013

Rahsia Kulit Lebih Halus dan Licin Semulajadi

Jika anda dikurniakan jenis kulit muka yang liang porinya kecil..anda sgt bertuah..liang pori kecil jerawat pun susah nk naik..bagi yg liang pori terbuka..agak besar..jgn risau..boleh cuba pakai collagen serum dari everlynn nih..

Everlynn Collagen Serum
saya pun jenis liang pori besar..so mudahlah tersumbat dgn minyak..bila dah tersumbat..mestilah ade blackhead kan?so kene cari solution untuk kecilkan dan haluskan kulit sket skurang kurangnya kulit nmpak lebih bersih..dulu kulit saya pun liang pori besar..skarang dah ok sket ;)

antara fungsi collagen serum ni :

membantu mempercepatkan proses pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif
membantu mengalakan pembentukan semula kolagen dan meningkatkan elastisiti & keanjalan kulit
membantu memudarkan tompok kulit gelap & pigmentasi
mengurangkan garis halus penuaan dan kedutan
mengekalkan kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit
menyerikan kulit wajah dan tiada lagi masalah kulit kusam

bila sapu kat muka..sekejap je kering..sebab molekul serum lebih kecil..dia x sama mcm moisturiser yang mana molekulnya lebih besar..serum ni menyerap ke dalam kulit dengan pantas

so sesiapa yang berminat bleh sms or whatsapp 0172572405

Sunday, February 10, 2013

sms untuk urusan lebih cepat

kpd pelanggan yg disayangi sekalian..jika anda pm kat facebook atau whatsap tetapi tiada respon..sila sms untuk reply yg lebih cepat..

sbb kdg2 tnet x brapa ok..(-_-)

set 3 in 1

set 3in1 adalah set ringkas yang terdiri dari vit soap, day cream dan nite cream..set ini tiada toner...dapatkan set ringkas ini dgn harga rm 95 only
set ini seswai untuk menghilangkan jeragat parut2 dan noda2 hitam..juga untuk mencerahkan kulit..
set 3in1 with vit e (yellow) soap seswai untuk kering
set 3in1 with vit c (green) soap untuk kulit berminyak
sms pm me or whatsapp 0172572405


Friday, January 18, 2013

New Price Everlynn Product

Hi..gud news..now Everlynn has revised the prices..save more!!

Skincare Normal (Trial Set)           RM 125      RM 90 (without multiperfection cream)
Skincare Normal (Trial Set)           RM 125      RM 120 (with multiperfection cream)
Skincare Normal (Big Set)             RM 190      RM 180 (without multiperfection cream)
Skincare Normal (Big Set)             RM 190      RM 210 (with multiperfection cream)
Skincare Acne/Blemish Treatment  RM 140      RM 100
Skincare 3 in 1 set                         RM 95        (maintain)
Collagen Sheet Mask                     RM 13.90   RM 12
Collagen Serum                             RM 130       RM 120
Collagen BB Cream                       RM 55.90   RM 45

for loose item..heres the price

Skincare Normal Cleanser (Trial)                 RM 32.90     RM 32        
Skincare Normal Toner (Trial)                     RM 32.90     RM 32
Skincare Normal Day Solution (Trial)           RM 32.90     RM 32
Skincare Normal Cleanser (Big)                   RM 69.90     RM 60
Skincare Normal Toner (Big)                       RM 69.90     RM 60
Skincare Normal Day Solution (Big)             RM 69.90     RM 60
Skincare Acne/Blemish Treatment Cleanser   RM 70         RM 45
Skincare Acne/Blemish Treatment Cream      RM 75         RM 55
Skincare 3 in 1 Facial Soap                          RM 30
Skincare 3 in 1 Day Cream                           RM 25
Skincare 3 in 1 Night Cream                         RM 40
Multiperfertion Cream                                  RM 35         RM 32
     

Wednesday, January 16, 2013

Everlynn COD in KL is back!!

helooww....i'm  back in KL..now you can COD Everlynn in KL as usual..
by the way,,i have good news..everlynn price is revised to be cheaper!!
i'll update later bout the price..

do contact me if you're interested to buy Everlynn
sms, pm, or whatsapp 0172572405

Friday, November 09, 2012

COD Everlynn di Kuantan

kepada peminat everlynn di kuantan yang ingin mendapatkan skincare di kuantan secara cash on (cod) di kuantan boleh berurusan dgn saya sementara saya bercuti bersalin dan berpantang di kuantan
kepada customer everlynn di kl dan peminat everlynn di negeri2 lain boleh membuat pembelian everlynn melalui pos :)

sms or whatsapp 0172572405 untuk respon yang lebih cepat

Thursday, October 25, 2012

New! Set 3in1 Everlynn

nama pun 3in1 mestila ada 3 item je dalam satu set..set ni ada vit-e soap, day cream and night cream..set ni x mmg perlu toner ye..

set 3in1 ni khas untuk jeragat dan parut..dan dapat membantu mencerahkan kulit dan memulihkan kulit yang kusam..



stok adalah ready stok.harga cuma RM 95/set sms 0172572405 untuk order!

Thursday, October 11, 2012

grab this promotion!!

trial skincare set ada 6 set
skincare set besar ada 2 set
serum ada 3 box

cepat2! rebut 10% off sbelum stok2 ni habis..
pickup at menara HLA, Pavilion, KLCC, Taman Melati or by pos laju and get 10% off for every purchase RM100 and above ;)

promotion period : October only dear ;)